Latest Movie :
Recent Movies

Inseparable (2011) film online gratis subtitrat

Inseparable 2011 Film Online Subtitrat HD Gratis VK

Un bărbat tânăr cu probleme, Li, se confruntă cu presiunea de la locul de muncă şi problemele de acasă, cu soţia lui capricioasă. Chuck îl salvează pe Li, aflat în pragul disperării şi îi devine mentor. Dar cine este cu adevărat Chuck?


















Server 1 - Subtitrat HD 

Snake Eyes - Ochi de sarpe (1998) film online gratis subtitrat

Snake Eyes 1998 Ochi de sarpe Film Online Subtitrat HD Gratis VK Nicolas Cage

Ricky Santoro este un politist coruptibil cu un singur vis: de a avea intr-atatea conexiuni incat sa poata deveni primar. In noaptea unui meci de box de categorie grea, Rick devine amestecat in asasinarea secretarului aparararii, o crima in care este implicat si cel mai bun prieten al sau. Devenind ofiterul ce conduce investigatiile, Rick descopera o conspiratie precum si o misterioasa femeie imbracata in alb. Intreaga conspiratie vine ca un soc, dar nu e nici pe departe la fel de socanta ca identitatea omului din spatele intregii operatiuni.










 Partea 1 - Subtitrat HD 
  

Partea 2 - Subtitrat HD

Yeh Jawaani Hai Deewani (2013)

Yeh Jawaani Hai Deewani 2013 Film Online Subtitrat HD Gratis VK
Yeh Jawaani Hai Deewani este povestea a relației între două personaje, Bunny (Ranbir Kapoor) și Naina (Deepika Padukone), în două momente diferite, dar care se definesc în viața lor … în primul rând, atunci când aceștia sunt doar la colegiu și se intersectează cu mai multe decizii privitoare la viitor … și apoi mai târziu, după vreo douăzeci de ani atunci când se întâlnesc din nou, și observă că anumite vise erau neîmplinite, la o răscruce de altă natură de data asta ..dar poate că tocmai aceste neîmpliniri îi fac să urmeze un drum comun și romantic….










 Partea 1 - Subtitrat HD 


Partea 2 - Subtitrat HD 



Adore (2013) film online gratis subtitrat

Adore 2013 Film Online Subtitrat HD Gratis VK

“Two mothers” este o poveste erotică despre dragostea greşit direcţionată, despre două femei mature, bune prietene şi confidente de o viaţă întreagă. Relaţia lor este pusă la grea încercare atunci când fiecare se îndrăgosteşte de băiatul adolescent al celeilalte. Filmul se inspiră din romanul omonim al câştigătoarei premiului Nobel pentru literatură Doris Lessing.











Partea 1 - Subtitrat HD 

 Partea 2 - Subtitrat HD 

  

Stuck - Accidentul (2007) film online gratis subtitrat

Stuck 2007 Accidentul Film Online Subtitrat HD Gratis VK

  Într-o zi ca oricare alta, Brandi este asistentă la un mare spital, cu un prieten care se ocupă de traficul de stupefiante, cu speranţe să fie promovată la un moment dat. Dar ziua aceasta nu este ca oricare alta. Ar fi fost de ajuns şi faptul că posibila avansare a lui Brandi devine mai apropiată ca niciodată. Dar n-a fost doar asta. Pentru că în aceeaşi seară, întorcîndu-se din oraş, după ce ingurgitase oarece alcool şi droguri, Brandi îl loveşte cu maşina pe Thomas Bardo, un şomer de vîrstă mijlocie care tocmai şi-a pierdut şi acoperişul de deasupra capului. Şi nu îl loveşte oricum, ci în aşa fel încît jumătate din trupul său se află de o parte a parbrizului, iar cealaltă jumătate, de cealaltă parte.








 Server 1 - Subtitrat HD 

3096 Tage – 3096 Days (2013) film online gratis subtitrat

3096 Tage 2013 Film Online Subtitrat HD Gratis VK

Ecranizare a memoriilor Nataschei Kampusch, fetița răpită în 1998 la vârsta de 10 ani în Viena și ținută captivă timp de 8 ani, filmul descrie zilele petrecute de aceasta în captivitate și relația ei cu Wolfgang Priklopil, bărbatul care a răpit-o, precum și momentul eliberării din captivitate.















Server 1 - Subtitrat VK 

Dead in Tombstone (2013) film online gratis subtitrat

Dead in Tombstone 2013 Film Online Subtitrat HD Gratis VK

Guerrero Hernandez e liderul unei bande de nelegiuiţi, care îl eliberează din închisoare pe fratele său vitreg pentru a jefui împreună un orăşel minier. Planul eşuează atunci când fratele vitreg îl trădează pe Guerrero şi îl ucide. Însă Guerrero face un pact cu diavolul şi se întoarce din morţi căutând să se răzbune.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Server 1 - Subtitrat VK 
 

Curse of Chucky (2013) film online gratis subtitrat

Curse of Chucky 2013 Film Online Subtitrat HD Gratis VK

Nina este în doliu după sinuciderea îngrozitoare a mamei ei, cînd sora mai amre dominatoare Barb vine cu familia ei tânără în oraş pentru a ajuta la soluţionarea afacerilor mamei lor. În timp ce toată lumea îşi face griji pentru planurile de viitor ale Nicăi, fiica cea mică a lui Barb se mângâie cu păpuşa roşcată Chucky care a ajuns misterios în mâinile ei. Dar când o serie de crime brutale încep să terorizeze gospodăria, Nica o bănuieşte pe păpuşă pentru vărsarea de sânge. Ceea ce nu ştie însă e că păpuşa are o problemă personală care vrea so rezolve. El e determinat să termine munca începută acum 20 de ani, şi de această dată vrea să vadă sfârşitul sângeros şi şocant.
 
 
 
 
 
 
 
 

Server 1
Partea I-a
 
 
Server 1
Partea II-a
 

Rush: Rivalitate şi adrenalină (2013) film online gratis subtitrat

Rush 2013 Rivalitate si adrenalina Film Online Subtitrat HD Gratis VK

În 1976, Niki Lauda şi James Hunt s-au înfruntat în cursa de formula 1 din Grand Prix-ul Germaniei în Nurburgring. Un accident catastrofal a avut loc în tura a 2-a a cursei, Feriari-ul lui Lauda a ieşit de pe pistă din cauza problemelor cu suspensia, a lovit un terasament şi s-a rostogolit în calea unui alt concurent. Maşina de curse a lui Lauda a fost cuprinsă de flăcări şi a ars aproape în totalitate, însă acesta a supravieţuit şi s-a întors şase săptămâni mai târziu, foarte speriat şi cu dureri pentru a se întrece cu principalul său rival, James Hunt, care conduce un McLaren și care a luat primul loc la Grand Prix.







Rush: Rivalitate şi adrenalină (2013) film online gratis subtitrat


Server 1 Partea 1



Server 1 Partea 2



Server 2 Partea 1



Server 2 Partea 2

Prisoners (2013) film online gratis subtitrat

Prisoners 2013 Film Online Subtitrat HD Gratis VK

Povestea are loc într-un mic orășel american. De ziua Recunoștinței Keller Dover, un tâmplar din orășel împreună ciu familia, este vizitată de prietenii lor, care aceștia la rândul lor au venit împreună cu fiica lor. Ceea ce ar fi trebuit să fie un weekend liniştit, plin de amintiri depănate la gura sobei, se transformă într-un coşmar: fetiţele de zece ani ale celor două familii dispar fără urmă. Când poliţia începe să se arate depăşită de situaţie , Keller se lasă cuprins de disperare şi încearcă să-şi facă singur dreptate, răpindu-l pe principalul suspect. Astfel începe o cursă contra cronometru pentru a salva viața fetițelor.






 
Server 2 Partea 1 

  


Server 2 Partea 2 

Dark Touch (2013) film online gratis subtitrat

Dark Touch 2013 Film Online Subtitrat HD Gratis VK

Povestea începe într-o dimineață într-o zonă rurală undeva în Irlanda, într-o casă izolată, în care dintr-o dată mobilierul și obiectele încep a prinde viață și a se dezlănțui împotriva celor care locuiau acolo iar singurul supraviețuitor , o fetiță de 11 ani, Niamh, martoră la moartea părinților ei și a fratelui.Suspecții poliției devine o bandă de criminali vandali și pentru a încheia cazul cât mai repede mărturia lui Niamh nefiind luată în seamă, astfel că misterul se prelungește…









Server 1 - Subtitrat HD 
 

Ben-Hur (1959) film online gratis subtitrat

Ben-Hur 1959 Film Online Subtitrat HD Gratis VK

Una din productiile de referinta ale Hollywood-ului, Ben Hur este povestea unui nobil evreu, si a destinului acestuia punctat decisiv de doua intilniri cu Isus. Cum spune si subtitlul filmului (A tale about Christ, O poveste despre Cristos), imaginea centrala o reprezinta chiar Mintuitorul. Pe parcursul a mai bine de 3 ore, filmul ne poarta prin Iudeea sau prin Roma, construind o poveste credibila despre stralucirea, agonia si in final mintuirea unui om cu o soarta exceptionala.








 

 Partea 1 - Subtitrat 


 Partea 2 - Subtitrat 



Stuck On You - Lipit de tine (2003) film online gratis subtitrat

Stuck On You 2003 Lipit de tine Film Online Subtitrat HD Gratis

Bob si Walt Tenor, frati siamezi, impart acelasi ficat si sunt lipiti la nivelul unui brat. Neobisnuita lor existenta este tulburata in momentul in care Walt isi pune in cap sa devina actor, in timp ce Bob nici nu vrea sa auda de asa ceva. Cand Walt ii aminteste ca in copilarie fiecare a jurat sa nu stea in calea dorintelor celuilalt, pleaca amandoi la Hollywood. Aici se imprietenesc cu April, vecina lor sexy, care le face cunostinta cu un producator de filme porno. Norocul le surade insa abia cand o intalnesc pe Cher care le ofera un rol compromitator in serialul in care e fortata sa joace. Insa cei doi frati au un succes nebun si devin vedete peste noapte









Partea 1 - Subtitrat HD 


Partea 2 - Subtitrat HD 

Catch Me If You Can - Prinde-mă! Dacă poţi! (2002) film online gratis subtitrat

Catch Me If You Can 2002 Prinde-ma! Daca poti! Film Online Subtitrat HD Gratis VK Leonardo DiCaprio

Inainte de a implini 21 de ani, Frank W. Abagnale a lucrat ca doctor, avocat si co-pilot la o companie de avioane celebra. Maestru al inselaciunilor, el a fost si un foarte bun falsificator, reusind sa castige milioane de dolari cu ajutorul unor cecuri false. Agentul FBI Carl Hanratty si-a stabilit drept prioritate sa-l prinda pe Frank si sa-l aduca in fata justitiei, dar Frank se afla intotdeauna cu un pas inaintea sa, silindu-l sa continue urmarirea










Server 1 - Subtitrat HD 

The Conjuring - Trăind printre demoni (2013) online subtitrat

The Conjuring 2013 Traind printre demoni Film Online Subtitrat HD Gratis VK Premiera

Doi specialişti în paranormal, Ed şi Lorraine Warren, sunt chemaţi de familia Perron, terorizată de prezenţa unor spirite întunecate la ferma lor. Forţaţi să confrunte puternicul demon, cei doi au de-a face cu cel mai terifiant caz din carierele lor.

Bazat pe o poveste adevărată, The Conjuring îi aduce în rolurile principale pe Vera Farmiga (Lorraine), Patrick Wilson (Ed), Ron Livingston Filmeprox (Roger Perron) şi Lili Taylor (Carolyn Perron). Distribuţia este completată de Joey King, Shanley Caswell, Haley McFarland, Mackenzie Foy, Kyla Deaver şi Sterling Jerins.





   Server 1 - Subtitrat VK.COM
 
 

The Way, Way Back (2013) film online subtitrat

The Way Way Back 2013 Film Online Subtitrat HD Gratis VK

Filmul spune povestea lui Duncan, un băiat introvertit în vârstă de 14 ani şi a vacanţei de vară a acestuia, pe care o petrece alături de mama sa, Pam, prietenul ei arogant, Trent şi fiica lui Trent, Steph. 
Având dificultăţi în a se integra, Duncan găseste un prieten neaşteptat in persoana lui Owen, managerul parcului acvatic Water Wizz. Prin această prietenie amuzantă şi ascunsă cu Owen, Duncan începe să fie încrezator, să se îndragosteasca de Susanna şi să îşi găsească în sfârşit, locul său în lume - totul într-o vară pe care nu o va uita niciodată.



 




Partea 1 - Subtitrat HD 720p 




Partea 2 - Subtitrat HD 720p 



The Internship – Stagiarii (2013) film online subtitrat

The Internship 2013 Stagiarii Film Online Subtitrat HD Gratis VK

Billy (Vince Vaughn) şi Nick (Owen Wilson) sunt agenţi de vânzări ale căror cariere au fost compromise de revoluţia digitală. În încercarea de a demonstra că nu sunt depăşiţi, ei înving sorţii potrivnici şi obţin nişte posturi foarte căutate de stagiari la Google, împreună cu o mulţime de studenţi străluciţi. Odată pătrunşi în inima acestei utopii, bătălia este doar pe jumătate câştigată.  Acum, protagoniştii trebuie să concureze cu cele mai mari genii tehnice ale naţiunii, pentru a demonstra că nevoia chiar te învaţă să te reinventezi.
Cei doi prieteni şi-au petrecut întreaga viaţă desăvârşindu-şi talentul de a atrage clienţi, pentru ca apoi să fie disponibilizaţi.  Billy şi Nick fac parte dintr-o generaţie care credea că, dacă munceşti mult şi respecţi regulile, ai tot dreptul să aştepţi recompensa promisă de visul american. Acum, sunt deja depăşiţi,  sau cel puţin aşa se pare.
 
 
 
 
 
  Server 1 Partea 1
 
  
 
 Server 1 Partea 2 
 
 

City of Ember - Ember - Orasul din adancuri (2008) online subtitrat

City of Ember 2008 Orasul din adancuri Film Online Subtitrat HD Gratis VK

Bazat pe romanul omonim al scriitoarei americane Jeanne Duprau, "City of Ember" apartine categoriei filmelor de aventura fantastica si infatiseaza drama locuitorilor dintr-un oras subteran antic numit Ember, iluminat de un generator imens si planuit sa reziste numai 200 de ani, perioada care acum se apropie de sfarsit. Felinarele palpaie tot mai frecvent, iar generatorul care raspandise generatii intregi o lumina stralucitoare pe toate strazile orasului isi pierde treptat din putere si este pe cale sa se stinga pentru totdeauna.
Traditia orasului cere absolventilor sa se adune o data pe an in fata primarului si sa traga la sorti profesiile pe care le vor indeplini in viitor. Lina isi doreste sa devina mesager, in vreme ce colegul ei de clasa Doon Harrow vrea mai mult decat orice pe lume sa lucreze la Generator.





Partea 1 - Subtitrat HD 




 Partea 2 - Subtitrat HD
 

Outpost: Rise of the Spetsnaz (2013) film online subtitrat

Outpost Rise of the Spetsnaz 2013 Film Online Subtitrat HD Gratis VK

In a III-a parte a seriei de filme cu zombi naziști, Outpost: Rise Of The Spetnaz putem vedea și descoperi originile înfricoșătoare ale acestor soldați supranaturali și totodată îi putem vedea în luptă cu una dintre cele mai temute trupe și nemiloase, forțele speciale rusești Spetsnaz…
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Server 1 - Subtitrat 
 

The Mortal Instruments: City of Bones - Instrumente mortale: Oraşul oaselor (2013) online subtitrat

The Mortal Instruments City of Bones 2013 Instrumente mortale Orasul oaselor Film Online Subtitrat HD Gratis VK

Clary Fray se îndreaptă spre clubul Pandemonium din New York , unde fără voia ei va fi martoră la o crimă. Crima este comisă de trei adolescenţi care au pe braţe tatuaje bizare şi mânuiesc arme neobişnuite. Astfel Clary ajunge să îi cunoască pe vânătorii de umbre, războinici porniţi să ucidă demonii de pe Pământ şi să menţină controlul asupra vampirilor şi vârcolacilor. Îl cunoaşte pe Jace, un tip superb, cu plete aurii. Clary este atrasă în lumea lui după ce mama ei dispare misterios şi este atacată ea însăşi de un demon. Oare de ce Clary s-a trezit cu darul Vederii?






Server 1 Partea 1 

  

Server 1 Partea 2 

Bhaag Milkha Bhaag (2013) film online subtitrat




Bhaag Milkha Bhaag 2013 Film Online Subtitrat HD Gratis VK

Bhaag Milkha Bhaag este povestea adevărată a lui “Flying Sikh” – alergător, campion mondial și olimpic pe numele adevărat Milkha Singh – care a depășit emoțional masacrul familiei sale, din războiul civil India-Pakistan, neavând la un moment dat nici adăpost, devenind unul dintre sportivii cei mai reprezentativi din India.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Partea 1 - Subtitrat HD 



Partea 2 - Subtitrat HD 


Copperhead (2013) film online subtitrat


Copperhead 2013 Film Online Subtitrat HD Gratis

În partea de nord a statului New York, anul 1862, în pragul Războiului Civil, o familie ajunge să realizeze că, deși se află la o distanță destul de mare de miezul problemei, nu este ferită de atrocitățile războiului. Abner Beech, un fermier încăpățânat și însetat de dreptate, își sfidează vecinii și profită de dreptul său la libera exprimare. Dar, într-o perioadă în care familiile sunt dezbinate de război, câmpurile de bătălie ajung să pară mult mai aproape decât sunt.










Server 1 - Subtitrat VK 

Parkland (2013) film online subtitrat

Parkland 2013 Film Online Subtitrat HD Gratis VK

Regizorul şi scenaristul Peter Landesman a adaptat romanul “Reclaiming History: The Assassination of President John F. Kennedy” al lui Vincent Bugliosi pentru noul său film, Parkland.

Pelicula reia evenimentele teribile care au avut loc în Parkland Hospital din Dallas în ziua asasinării preşedintelui SUA, John F. Kennedy, 22 noiembrie, 1963. O combinaţie între dramă şi thriller, Parkland aduce în prim plan faptele unor oameni care s-au zbătut şi au dat dovada de eroism în nişte momente excepţionale.




 
 

Partea 1 - Subtitrat HD 




Partea 2 - Subtitrat HD 



Green Street 3: Never Back Down (2013) film online subtitrat

Green Street 3 Never Back Down 2013 Film Online Subtitrat HD Gratis VK

Filmul ne prezintă povestea lui Danny Harvey (Scott Adkins) care și-a petrecut toată viata lui luptând pe terenul de fotbal până a ajuns la echipa de fotbal West Ham Green Street Elite (GSE). În urmă cu paisprezece ani, Danny a întors spatele violențelor din fotbal, dar fratele mai mic Joey (Billy Cook a), de asemenea, un luptător experimentat, nu a putut întoarce spatele celor de la GSE. Când Joey este ucis într-o luptă organizată împotriva unei echipe rivale, Danny este disperat să răzbune cu orice preț moartea fratelui său.








 
Partea 1 - Subtitrat HD 




Partea 2 - Subtitrat HD 


2 Guns - 2 pistoale (2013) film online subtitrat

2 Guns 2013 2 Pistoale Film Online Subtitrat HD Gratis VK

Doi agenți operativi de la birouri concurente sunt forțați să lucreze împreună. Dar e o mare problemă în alianța lor unică: niciunul nu știe că celălalt este un agent federal sub acoperire.

În ultimele 12 luni, agentul DEA Bobby Trench și ofițerul fortelor navale americane de informații Marcus Stigman au lucrat sub acoperire ca membri ai unui sindicat de narcotice, fiecare dintre ei având încredere în partenerul său la fel de mult ca și în criminalii pe care au fost însărcinati să-i aresteze.
Atunci când încercarea lor de a se infiltra într-un cartel de droguri mexican și de a recupera milioane de dolari, o ia razna, Trench și Stigman sunt brusc dezavuați de către superiorii lor. Acum că toată lumea vrea ca ei sa ajunga în închisoare sau în pământ, singura lor soluție este să se bazeze unul pe celălălt. Din nefericire pentru urmăritorii lor, din cauză că băieții buni au petrecut ani de zile pretinzand a fi răi, au învășat și câteva trucuri de-a lungul timpului.


Server 1- Subtitrat DVD 


Gravity - Gravity 3D: Misiune în spaţiu (2013) film online gratis subtitrat

Gravity 2013 Misiune in spatiu Film Online Subtitrat HD Gratis VK

Tăcerea insuportabilă le spune că au pierdut orice legătură cu Pământul… şi orice şansă de a fi salvaţi. Pe măsură ce frica se transformă în panică, cu fiecare gură de aer se consumă puţinul oxigen rămas. Însă singura cale de a ajunge acasă este aceea de a înainta prin terifianta întindere a spaţiului. Sandra Bullock va interpreta rolul lui Dr. Ryan Stone, un medic foarte bine calificat în domeniul bioingineriei aflat la prima sa misiune în spaţiu alături de veteranul astronaut Matt Kowalsky (George Clooney), care se află pentru ultima dată la comanda unei nave înainte de pensionare. Însă în timpul unei misiuni de rutină în afara navetei, se întâmplă un dezastru. Aceasta este distrusă, lăsându-i pe Stone şi Kowalsky complet singuri – legaţi unul de altul şi de nimic altceva, descriind spirale în întuneric. 
 
Server 1




Server 2

Cloudy with a Chance of Meatballs 2 - Sta sa ploua cu chiftele 2 (2013) film online

Cloudy with a Chance of Meatballs 2 2013 Sta sa ploua cu chiftele 2 Film Online Subtitrat HD Gratis VK

Flint, tânărul pasionat de invenţii, a produs un dezastru în oraşul natal, datorită furtunii cu mâncare pe care invenţia sa a creat-o. Chiftele gigantice au căzut peste clădiri şi a plouat cu spaghette mari cât stâlpii de telegraf. Ca urmare, Flint şi toţi prietenii lui au părăsit oraşul. Între timp, tânărul inventator a fost angajat de idolul său Chester V şi s-a alăturat Companiei The Live Corp. Una dintre misiunile primite de companie e tocmai de a curăţa orăşelul pe care invenţia lui Flint l-a distrus. Reîntors acasă, Flint descoperă că invenţia sa e încă funcţională şi a creat între timp tot soiul de hibrizi între mâncare şi animale. Pentru a salva lumea care e ameninţată de răspândirea noilor specii, Flint şi prietenii săi vor trebui să învingă bizarele lighioane.


Server 1

 

Escape Plan - Testul suprem (2013) film online gratis subtitrat

Escape Plan 2013 Testul suprem Film Online Subtitrat HD Gratis VK Sylvester Stallone Arnold Schwarzenegger
Ray Breslin e un inginer care este condamnat pe nedrept pentru crimă. Breslin a proiectat o mulţime de închisori de înaltă tehnologie și a fost un inginer de top. După condamnare, el fost trimis să-şi ispăşească pedeapsa într-o închisoare de maximă securitate al cărui design l-a creat. În timpul său în închisoare, Breslin a analizat fiecare închisoare de înaltă securitate și a câștigat abilități semnificative de supraviețuire, dar se confruntă cu cea mai mare provocare sa în încercarea de a evada dintr-o astfel de închisoare, proiectată de el însuşi, astfel încât nimeni să nu poată evada.
El se confruntă nu numai provocarea de a evada din închisoare ci și cu  lupta împotriva nemilosului director Hobbs și garda lui de corp coruptă. Breslin este asistat în încercarea de evadare de către colegul deținut Emil Rottmayer.

 
Server 1 - Subtitrat DVDRip
 

The Family - Malavita - O familie criminală (2013) film online gratis subtitrat

The Family 2013 Malavita O Familie Criminala Film Online Subtitrat HD Gratis VK

Inspirat din romanul "Badfellas" al autorului Tonino Benacquista, thriller-ul cu accente de comedie neagră "Malavita" relatează povestea lui Giovanni Manzoni, un gangster pensionat, care perfectează o înţelegere cu FBI-ul şi se refugiază împreună cu soţia într-un sat din Franţa, ascunzându-şi adevărata identitate sub numele de Fred Blake. Giovanni începe să se simtă confortabil şi în siguranţă în Europa, mai ales că este primit cu braţele deschise de localnicii pe care i-a minţit că se află acolo pentru a scrie despre debarcarea trupelor aliate în Normandia în timpul celui de-al doilea Război Mondial. Familia Manzoni se integrează în comunitatea de francezi, dar nu reuşeşte să se debaraseze complet de vechile obiceiuri şi continuă să rezolve problemele cu care se confruntă prin tactici de modă veche specifice mafioţilor. Deşi încearcă să ducă un trai tihnit şi să se ţină departe de numeroşii duşmani, Giovanni este prins de fiecare dată din urmă de trecutul lui întunecat, ca să nu mai vorbim de faptul că trebuie să o tempereze pe impulsiva lui nevastă, care are tendinţa de a incendia obiecte atunci când se simte trădată.

 The Family 2013 Malavita O Familie Criminala Film Online Subtitrat HD Gratis VK

Red 2 - Greu de pensionat 2 (2013) film online gratis subtitrat

Red 2 2013 Greu de pensionat 2 Film Online Subtitrat HD Gratis VK Bruce Willis John Malkovich

Frank Moses (Bruce Willis) este salvat din ghearele unui asasin plătit de fostul său coleg Marvin (John Malkovich), care şi-a înscenat propria moarte pentru a nu fi pus în pericol. Cei doi bărbaţi, alături de prietena lui Frank, Sarah (Mary Louise Parker), pornesc într-o călătorie prin lume, cu scopul de a descoperi secretul din spatele proiectului Nightshade, dar şi motivul pentru care acesta este dorit de toate guvernele de pe planetă.





Server 1



Server 2

The Book of Daniel (2013) film online gratis subtitrat

The Book of Daniel 2013 Film Online Subtitrat HD Gratis VK

In anul 605 î.Hr. Ierusalimul a fost cucerit de către babilonieni și mulți dintre tinerii reprezentativi au fost luați și duși în captivitate, inclusiv Daniel care a fost dus în Babilon spre a-l deservi pe puternicul Împărat Nebuchandnezzar.
Daniel cu un curaj și încredere față de Dumnezeu chiar și în aceste situații dificile a avut o mare încredere de sine și un impact pozitiv atât asupra oamenilor de rând cât și asupra regalităților.







Server 1 - Subtitrat VK 

Girl Most Likely - Fata care promitea (2013) film online gratis subtitrat

Girl Most Likely 2013 Fata care promitea Film Online Subtitrat HD Gratis VK

Imogene era cândva o tânără scenaristă din New York cu potenţial şi talent, căreia i se prezicea o carieră înfloritoare. Însă după ce a intrat într-o criză de identitate şi şi-a pierdut încrederea în sine, potenţialul ei s-a pierdut. Iubitul ei o părăseşte, dar Imogene nu vrea să accepte asta şi îşi foloseşte talentul ei dramatic pentru a organiza o sinucidere falsă. Ea crede că aşa va recâştiga simpatia fostului iubit. Planurile ei sunt date peste cap atunci când ajunge la spital, iar medicii o externează doar dacă e preluată în custodie de familie. Cea care e chemată să o externeze e Zelda, mama ei, de care se îndepărtase în ultimii ani şi care a ajuns dependentă de jocurile de noroc. Imogene se vede nevoită să plece din New York, din cercul de aşa-zişi prieteni ai săi, şi să se mute cu Zelda în Jersey.


Partea 1 - Subtitrat HD 




Partea 2 - Subtitrat HD 


The Ninth Gate - A noua poarta (1999) film online gratis subtitrat

The Ninth Gate 1999 A noua poarta Film Online Subtitrat HD Gratis VK

In 1666, autorul venetian Aristide Torchia publica "Cele noua porti ale regatului umbrelor", carte cu invocatii satanice, pe care Torchia ar fi adaptat-o dupa un text scris de Lucifer in persoana. Inchizitia il pedepseste cum stie ea mai bine. Dar trei copii ale manuscrisului supravietuiesc...Spre sfarsitul secolului XX, Dean Corso e un "vanator" profesionist de carti rare. La cererea colectionarilor bogati, el cauta si gaseste carti rare si manuscrise despre care cei multi nu au auzit niciodata. Si pentru asta are nevoie de dexteritate, cultura solida, nervi de otel si... prea putine scrupule. Corso e solicitat de expertul in demonologie Boris Balkan pentru o misiune nu tocmai usoara: el trebuie sa gaseasca cele doua copii ale manuscrisului legendar.




Server 1 - Subtitrat VK 
 

The Sixth Sense - Al şaselea simţ (1999) film online gratis subtitrat

In acest zguduitor thriller psihologic, la numai 8 ani ai sai, Cole Sear (HALEY JOEL OSMENT) este hartuit de un secret apasator: il viziteaza fantome. Fire introvertita, retrasa, Cole este inspaimintat de sufletele nelinistite ivite din umbra. Derutat de puterile sale paranormale si prea tinar pentru a sti ce sa faca, Cole nu destainuie terifiantele sale trairi decit psihologului sau, Dr. Malcolm Crowe (BRUCE WILLIS). Pe masura ce Dr. Crowe incearca sa descopere periculosul adevar despre capacitatile supranaturale ale lui Cole, pacient si terapeut traiesc impreuna un soc ce-i va purta intr-o realitate infricosatoare si inexplicabila.

 The Sixth Sense - Al şaselea simţ (1999) film online gratis subtitrat

The Shining - Strălucirea (1980) film online gratis subtitrat

The Shining 1980 Stralucirea Film Online Subtitrat HD Gratis VK

Ingenioasa ecranizare de către Stanley Kubrik a romanului omonim a lui Stephen King a adus faimă durabilă atât scriitorului, cât şi regizorului şi l-a propulsat pe Jack Nicholson printre superstarurile Hollywoodului.

Răcnetul său rău prevestitor 'Heeeeeeeeere's Johnny!' a devenit una dintre cele mai faimoase scene din istoria cinematografului, una care ne îngheaţă sângele în vine. Jack Torrance (Jack Nicholson), un alcoolic care vrea să se lase de băutură, îi ia cu sine pe soţia sa Wendy (Shelley Duvall) şi pe fiul lor Danny (Danny Lloyd) în hotelul Overlook, o clădire luxoasă din Munţii Stâncoşi de care a fost angajat să aibă grijă în afara sezonului turistic.
 


Server 1 - Partea 1 HD 


Server 1 - Partea 2 HD
 

Halloween (1978) film online gratis subtitrat

Halloween 1978 Film Online Subtitrat HD Gratis VK

Filmul clasic de groază Halloween îşi concentrează acţiunea în jurul omorurilor săvârşite de Michael Myers, devenit o figură foarte cunoscută în rândul ficţiunii horror. De asemenea, acesta este primul film în care Jamie Lee Curtis primeşte un rol principal. La vârsta de doar şase ani, în noaptea de Halloween a anului 1963, Michael îşi omoară sora mai mare şi, astfel, e internat într-un spital de psihiatrie, cel ce îl îngrijeşte fiind psihiatrul pediatru dr. Sam Loomis (Donald Pleasence). Opt ani de tratament îl convinge pe acesta că Michael Myers reprezintă răul pur, un adevărat "Boogeyman". După încă şapte în care este ţinut închis, într-o încercare de transfer a acestuia, el reuşeşte să evadeze. Şi, în noaptea de Halloween, el se întoarce acasă, unde începe să terorizeze tineri, precum Laurie Strode (Jamie Lee Curtis).
 

 
Partea 1 - Subtitrat HD 


 
Partea 1I - Subtitrat HD

Planes - Avioane (2013) film online gratis subtitrat

Avioane (Planes 3D) este povestea simpaticului avion Dusty care, deși conceput pentru munci agricole, visează să ajungă avion de competiții. Singura problemă a este că lui Dusty îi este frică de…înălțimi. Cu ajutorul mentorului său, Skipper, și a unei găști entuziaste de noi prieteni, Dusty încearcă, într-o aventură de neuitat, să-și învingă temerile și să cucerească cele mai amețitoare înălțimi.










Planes - Avioane (2013) film online gratis subtitrat CD 1



 CD 2

a

We're the Millers - Noi suntem familia Miller (2013) film online gratis subtitrat

We're the Millers 2013 Noi suntem familia Miller Film Online Subtitrat HD Gratis VK

David e un traficant de droguri care vrea să se retragă din periculoasa ocupaţie, însă nu vrea să renunţe dacă nu e bogat. El plănuieşte să dea lovitura cu un transport imens de marijuana din Mexic în Statele Unite. Pentru a putea trece graniţa cu acel transport el încropeşte o familie perfectă, care să pară cât mai normală şi inocentă. El va fi capul de familie, mama e o stripteuză de la clubul unde David merge des, fiica mai mare e o adolescentă fugită de acasă, iar fiul mai mic e tot adolescent, dar unul naiv şi lipsit de experienţă.
 








SERVER 1

SERVER 2

SERVER 3

Le renard et l'enfant - Fetita si vulpea (2007) film online gratis subtitrat

Le renard et l'enfant 2007 Fetita si vulpea Film Online Subtitrat HD Gratis VK

Indreptandu-se spre scoala, o fetita care locuia  intr-o casa de tara izolata din estul Frantei observa in padure o vulpe speriata si este cuprinsa de dorinta de a reintalni animalul salbatic. Timp de cateva luni copilul se ascunde in padure, pe dupa copaci si pe dupa tufisuri situate in preajma vizuinei, cu scopul de a gasi vulpea, dar aceasta are pui si este ingrozita de prezenta fiintei umane. Pe masura ce vremea se scurge fetita reuseste sa castige increderea animalului salbatic, domesticindu-l si tratandu-l ca pe un caine de companie, dandu-i mancare din mana, mangaindu-i blana, punandu-i zgarda si lesa si plimbandu-se impreuna cu el prin adancurile codrului. Dupa ce vulpea o aduce la vizuina aratandu-i puii, fetita o ademeneste la randul sau acasa si incepe sa joace cu ea jocuri copilaresti, dar animalul obisnuit sa traiasca in libertate nu suporta spatiul inchis al camerei si devine agitat, daramand jucariile de pe rafturi, sarind prin fereastra inchisa si ranindu-se foarte grav in cioburi.
 

Partea 1 - Subtitrat HD 


Partea 2 - Subtitrat HD

Return to Nim’s Island (2013) film online gratis subtitrat

Return to Nim's Island 2013 Film Online Subtitrat HD Gratis VK

Vestea că unii oameni ar dori să cumpere insula lui Nim, pentru a construi acolo un punct de atracție , o fac pe aceasta să acționeze în consecință…












Return to Nim's Island 2013 Film Online Subtitrat HD Gratis VK

 

Sauna (2008) film online gratis subtitrat

Sauna 2008 Film Online Subtitrat HD Gratis VK

La sfarsitul secolului XVI, la finalul unui razboi intins pe durata a 25 de ani dintre Rusia si Suedia ( tara din care facea parte si Finlanda la vremea respectiva ), o noua granita urmeaza sa fie stabilita de doua comisii separate. Prima comisie s-a indreptat spre Nord, cu misiunea de a cartografia zona de frontiera care se intindea de-a lungul unei mlastini, urmand apoi sa se intalneasca cu cealalta intr-un orasel din nordul tarii. N-au reusit niciodata sa ajunga. Mergand printr-un tinut unde nu exista Dumnezeu iar timpul si spatiul au reguli noi si ciudate, se opresc in mijlocul unui sat care nu exista pe nici o harta, iar aici, in sauna de la marginea lui, fiecare va trebui sa-si ispaseasca  pacatele.




 Server 1 - Subtitrat DVDRip 
 

Danny the Dog - Dresat pentru a ucide (2005) film online gratis subtitrat

Danny the Dog 2005 Dresat pentru a ucide Film Online Subtitrat HD Gratis VK

Danny este un sclav care si-a trait toata viata tratat ca un animal fara a primi educatie, cu mintea si personalitatea inapoiata, si doar a invatatat cum sa lupte. Stapanul sau, Bart, il trateaza ca pe un caine si il pune sa poarte o zgarda. Danny e dresat sa ucida in meciuri ilegale de batai subterane, unde castiga o gramada de bani pentru Bart, fiind campionul absolut. Dupa ce are loc un accident de masina si Bart ajunge intr-o coma profunda, Danny este luat in casa de un batran orb (Freeman). Batranelul il invata despre lumea reala si despre muzica, insa nu trece mult timp pana baietii rai isi regasesc cainele.



 Partea 1 - Subtitrat HD





Partea 2 - Subtitrat HD 

The Pill (2011) film online gratis subtitrat

The Pill 2011 Film Online Subtitrat HD Gratis VK

Îngrijorat că a lăsat-o pe libertina Mindy însărcinată după o aventură de-o noapte, Fred pretinde că e îndrăgostit de ea pentru a rămâne în apropierea ei în următoarele douăsprezece ore şi a se asigura că ia cele două “pastile de doua zi”.











 
Server 1 - Subtitrat DVDRip 


 

The Salton Sea - Viata dubla (2002)

The Salton Sea 2002 Viata dubla Film Online Subtitrat HD Gratis VK

Dupa moartea iubitei sale sotii, Tom - un trompetist, duce o viata in deriva intr-o lume in care nimic nu e ceea ce pare. Val Kilmer joaca rolul unui un om cu doua personalitati. Drept Tom, el este un barbat in cautarea razbunarii mortii sotiei sale; drept Danny, ajuta doi politisti de la narcotice sa puna dupa gratii un vanzator ilegal de droguri, pentru a nu fi bagat el la inchisoare in locul acestuia. In calatoria sa, el se imprieteneste cu un pierde-vara, Jimmy the Fin, si se implica in salvarea vecinei sale, Colette, de proprii ei demoni.






 
 Partea 1 - Subtitrat HD 


Partea 2 - Subtitrat HD 

Pocahontas (1995) film online gratis subtitrat

Pocahontas 1995 Film Online Subtitrat HD Gratis VK

Capitanul John Smith conduce o nava de marinari si soldati britanici catre Lumea Noua pentru a o jefui de bogatii pentru patria mama. Alaturi de el este guvernatorul Ratcliffe, o persoana egoista care viseaza ca se va imbogati in urma acestei calatorii. De cealalta parte, seful de trib Powhatan isi obliga fiica, pe Pocahontas, sa se casatoreasca impotriva vointei ei cu cel mai mare luptator al tribului. Insa fata are viziuni care ii prevestesc o schimbare mare. Si aceasta schimbare incepe o data cu sosirea navei englezesti, mai ales a capitanului John Smith. Dar cei doi nu pot avea pace deoarece Ratcliffe crede ca indienii ascund aurul, iar Powhatan crede ca noii veniti vor distruge totul in calea lor. Cei doi tineri lupta pentru a preveni un razboi iminent, dar si sa-si apere dragostea de ceilalti.







Server 1 - Subtitrat HD 720p 

Last Days on Mars (2013) film online gratis subtitrat

The Last Days on Mars 2013 Film Online Subtitrat HD Gratis VK

Povestea începe în ultima zi din prima misiune cu echipaj uman pe Marte, echipaj ce descoperă elemente fosilizate ale vieţii bacteriene. Dar expediţia lor neautorizată duce la un dezastru atunci când unul dintre membrii echipajului cade într-o prăpastie şi toată lumea îşi dă seama că forma de viaţă pe care au descoperit-o ar putea fi cu totul altceva. În timp ce grupul începe să se destrame şi un pericol teribil îi pândeşte, singura lor speranţă este iminenta sosire a navei Aurora.







The Last Days on Mars 2013 Film Online Subtitrat HD Gratis VK