Latest Movie :
Recent Movies

Blueberry (2004) film online subtitrat

Server 1 Server 2 Server 3
Blueberry este un film de aventura 2004 , regizat de Jan Kounen.Un adolescent in deriva pretins gentelman din Louisiana pe nume Michael ‘Mike’ Blueberry este parasit de catre familia lui unui unchi din vestul salbatic.Dupa o altercatie aproape fatala intr-un bordel cu Wallace ‘Wally’ Sebastian Blount, Mike este lasat sa moara in desert .Un medic shaman Chiricuahua (Apache) il gaseste ,al trateaza si ingrijeste .Dupa moartea shamanului ,Mike se intoarce si devine un serif onorabil al orasului .Febra aurului ii loveste ,cu brutalitati asupra Indienilor pentru a le invada muntii lor sacri..

Actori Vincent Cassel, Michael Madsen, Juliette Lewis

Filth (2013) online subtitrat

Server 1 Server 2 Server 3
Filth (I) este un film de comedie,crima,drama 2013 regizat de Jon S. Baird.Atunci cand politistul corupt,betiv si drogat Bruce Robertson, este aproape sa obtina o avansare,acesta este inrolat de a rezolva o crimă brutală ,el trebuie cu orice pret sa gaseasca faptasul,dar pentru ca se afla intr-o echipa care ii face sa simta pozitia amentintata, atunci este posibil sa nu primeasca promovarea. In loc sa actioneze asupra cazului,el se ocupa de santajul colegilor prin dezlegarea unor mistere pe care le afla de la sotiile acestora…

Actori James McAvoy, Imogen Poots, Joanne Froggatt

Magic Magic (2013)

Server 1 Server 2 Server 3
Un insomniac vacantionist isi pierde abilitatea de a distinge visele de realitate in timp ce calatoreste prin Chile cu un grup de aventurieri din care fac parte, si cel mai bun prieten al sau impreuna cu un American enigmatic.Desi a aparut in U.S marcat ca un thriller sau groaza,filmul Magic Magic al Chileanului Sebastian Silva este mai degraba descris ca o drama psihologica intunecata cu accente tensionate.



Actori Michael Cera, Juno Temple, Emily Browning

Merlin and the Book of Beasts - TV (2009) online subtitrat

Server 1 Server 2
Merlin and the Book of Beasts 2009 este un fillm fantasic,thriller 2009 regizat de Warren P. Sonoda .Vrajitorul Arkadian a cotropit Camelotul cu o intreaga gradina zoologica de bestii din cartea sa magica.Fiica regelui Arthur il roaga pe Merlin sa o ajute sa recapete Camelot.Ea deasemeni trebuie sa gaseasca sabia sfanta Excalibur sa o ajute in timp ce conduc o ceata de cavaleri pentru a se lupta impotriva lui Arkadian
Actori Michael Cera, Juno Temple, Emily Browning

Jarhead (2005) Puscasi Marini online subtitrat

Server 1 Server 2 Server 3
Jarhead este un film de razboi,actiune,drama care se ridica deasupra razboiului si ne spune povestea unui soldat.O spune cu urgenta si lispsita de importanta ca toate povestile barbatilor,pentru ca daca ceva s-a petrecut cu noi,atunci este important pemtru noi chiar daca luema este indiferenta.4 zile,4 ore ,un minut.Acela a fost razboiul meu ne spune Marine sniper Tony Swofford nu am tras niciodata cu arma din dotare.Filmul este putin straniu ca efect.Nu contine eroism ,foarte putina actiune,si prea putine scene cu zambet.Este despre barbati care sunt epuizati,plictisiti,singuratici,antrenati pana la obsesie si carora nu li se da nici o posibilitate sa-si foloseasca totul pentru care au fost antrenati.Cea mai dramatica scena din film este atunci cand Swofford are un ofiter inamic in tinta pustii lui si ii este interzis sa traga deoarece ar putea da alarma unui atack aerian….



Actori Jake Gyllenhaal, Jamie Foxx, Lucas Black

Top Gun (1986) online subtitrat

Server 1 Server 2 Server 3
Top Gun este un film de actiune,drama,romantic 1986 regizat de Tony Scott.Filmul este centrat pe locotenentul Pete Mitchell (Tom Cruise) cu numele de cod Maverick,un pilot exterm de bun,agresiv si care nu respecta regulile .Intr-o misiune cu cateva avioane de tip Mig ,Maverick o termina cu succes ,dar nu si colegul sau care ramane fara conbustibil si nu poate aterzia.Dupa ce il ajuta ,odata ajunsi la sol ,Cougar ii cere capitanului sa se retraga din marina.Atunci cand Maverick și partenerul sunt mutati la Miramar la Baza Avioanelor de Vânătoare pentru cateva saptamani de antrenament cu cei mai buni piloți posibili,Maverick se indragosteste de instructorul de la Top Gun Charlie…

Actori Tom Cruise, Tim Robbins, Kelly McGillis

Zulu Dawn (1979) online subtitrat

Server 1 Server 2 Server 3
Zulu Dawn (1979) online subtitrat, Zulu Dawn este un film de aventura,istoric,drama,thriller 1979 regizat de Douglas Hickox.Africa, anii 1879. Armata britanica, condusa de lordul Chelmsford, invadeaza tinuturile Zulu. Ofiterii englezi sunt convinsi ca vor obtine victoria. Dar dorinta de independenta a localnicilor este mai puternica decat forta armelor. ..

Actori Burt Lancaster, Simon Ward, Denholm Elliott

Sleepers (1996) online subtitrat

Server 1 Server 2 Server 3
Sleepers este un film crima,drama,thriller 1996 regizat de Barry Levinson.O nominalizare Oscar.Dupa ce o farsa iese dezastruos de gresit, un grup de baieti sunt trimisi la un centru de detentie si acolo sunt brutalizati;dupa zece ani ei au sansa de a se razbuna..

Actori Robert De Niro, Kevin Bacon, Brad Pitt

I, Frankenstein (2014) online subtitrat

Server 1 Server 2 Server 3
I, Frankenstein este un film de actiune,fantastic,sf 2014 regizat de Stuart Beattie.In anul 1795 Dr. Victor Frankenstein (Aden Young) creeaza un moonstru,dupa care il reneaga.Intr-o criza de furie, creatura o omoara pe sotia lui Frankenstein Elizabeth (Virginie Le Brun), si Victor il urmareste pana in Arctic, pentru a se razbuna dar cedeaza din cauza vremii.Creatura isi ingroapa creatorul, si apoi este atacata de demoni, inainte sa fie salvata de gargoyles Ophir si Keziah care il aduc in fata reginei gargoyle Lenore (Miranda Otto), si a comandantului lor Gideon (Jai Courtney).Lenore explica ca au fost creeati de Archangel Michael , sa lupte cu demonii de pe pamant,si numeste creatura Adam.Dupa ce este invitat li se alature,dar el refuza si pleaca dupa ce ii este inmanata o arma a gargoyle care ii permite sa distruga demoni.

Actori Aaron Eckhart, Bill Nighy, Miranda Otto

Kokowääh 2 (2013) online subtitrat

Server 1 Server 2 Server 3
 Kokowääh 2 (2013) online subtitrat

Kokowääh este un film de comedie 2013 germania, regizat de Til Schweiger.Henry,fiica lui Magda,iubita lui Katharina si fiul lor nou nascut traiesc fericiti impreuna,dar totul incepe sa se schimbe atunci cand Katherina decide sa traiasca separat pentru o perioada de timp.



Actori Arthur Abraham, Andreas Adam, Sascha Alexander

JLA Adventures: Trapped in Time (2014) online subtitrat

Server 1 Server 2 Server 3
 JLA Adventures: Trapped in Time (2014) online subtitrat

JLA Adventures: Trapped in Time este un film de animatie,actiune si sf 2014 regizat de Giancarlo Volpe.Pregatiti-va pentru o lupta legendara, atunci cand Justice League ii vor infrunta pe inamicii lor din Legion of Doom intr-un film nou nout de la DC Comics. O creatura misterioasa cunoscuta sub numele de Time Trapper se ridica si un plan sinistru pus la cale de Lex Luthor, il trimite pe Legion of Doom inapoi in timp sa-i elimine pe Superman, Wonder Woman si Batman inainte ca ei sa devina supereroi .Pentru Aquaman, Flash and Cyborg, impreuna cu tinerii super eroi, Karate Kid and Dawnstar,Justice League se confrunta cu cea mai mare provocare de pana acum ,amenintarea de nu fi existat vreodata…

Actori Diedrich Bader, Laura Bailey, Dante Basco

Bloody Homecoming (2012) online subtitrat

Server 1 Server 2 Server 3
Bloody Homecoming (2012) online subtitrat

Bloody Homecoming este un film de horror 2012 , regizat de Brian C. Weed. La trei ani dupa ce in urma unui accident, un student moare la concursul anual de dans Homecoming ,un grup de prieteni seniori nerabdatori in legatura cu seara de Homecoming din oraselul adormit din Sud ,se pomenesc vizitati de o prezenta mortala din trecutul lor pe holurile intunecate si parasite ale propriului lor liceu.



Actori Jim Tavaré, Rae Latt, Lexi Giovagnoli

L'homme qui rit (2012) online subtitrat

L'homme qui rit (2012) online subtitrat

L’homme qui rit este un film drama 2012 franta , regizat de Jean-Pierre Améris.Omul care rade un film după romanul lui Victor Hugo.In plina furtuna de iarna,Ursus,un om de spectacol in culori racoleaza doi orfani in rulota sa care se pierdusera in furtuna.Gwynplaine,un baiat cu o cicatrice pe fata care da senzatia ca zambeste mereu si Dea,o fata oarba.Cativa ani mai tarziu ei calatoresc pe multe drumuri si ofera un spectacol in care Gwynplaine,ca adult este vedeta.Peste tot vrei sa vezi ‘The Man Who Laughs’,el rade si inveseleste multimea.Acest succes ii deschide tanarului noi porti si oportunitati dar il indeparteaza de singurele fiinte care l-au iubit vreodata Ursus si Dea.
Actori Gérard Depardieu, Marc-André Grondin, Emmanuelle Seigner

Klondike - Mini-serie TV (2014)

Server 1 Partea 1 Server 1 Partea 2
Klondike este o miniserie de aventura,drama,2014.Filmul urmareste viata a doi prieteni buni din copilarie,Bill si Epstein,spre sfarsitul anilor 1890,ei merg in capitala cautatorilor de aur aflata in Yukon Territory.Aceasta poveste om contra natura, pune eroii nostri intr-un tinut al bogatiei nedescoperite,dar rascolita de niste conditii aprige,vreme neprecisa si extrema,caractere periculoase precum si oameni de afaceri lacomi,curtezane seducatoare si triburi native urmarind distrugerea poporului lor si a pamantului de catre antrepenori oportunisti…



Actori Tim Roth, Sam Shepard, Abbie Cornish

The Man in the Iron Mask (1998)

Server 1 Server 2 Server 3
O nominalizare Academia Europeana de Film .The Man in the Iron Mask este un film de actiune,aventuta 1998 .The Man in the Iron Mask (Franceza: L’Homme au Masque de Fer) este un nume dat unui prizonier arestat Eustache Dauger in 1669 or 1670,si tinut inchis in cateva inchisori,inclusiv la Bastille si Fortress of Pignerol (astazi Pinerolo). El a fost tinut in custodia aceluiasi temnicer Bénigne Dauvergne de Saint-Mars,timp de 34 de ani el a murit pe data de 19 Niembrie 1703 sub numele de Marchioly,in timpul domniei lui Louis XIV. al Frantei (1643–1715).Posibila identitate a acestui om a fost indelung discutata si a fost subiectul multor carti pentru ca nimeni nu i-a vazut niciodata fata ascunsa de o masca din catifea neagra.In a doua editie a Questions sur l’Encyclopédie (Franceza pentru "Intrebari Enciclopedice"), publicata in 1771,scriitorul si filozoful Voltaire pretindea ca prizonierul purta o masca de fier si ca era fratele mai mare si ilegitim al lui Louis XIV.Spre sfarsitul anilor 1840 scriitorul Alexandre Dumas elaborand asupra tematicii in ultima sa celebra epopee Cei Trei Muschetari spune:aici prizonierul este fortat sa poarte o masca de fier si este fratele geaman al lui Louis XIV.Mi multe se stiu despre acest fapt din corespondentele dintre temnicerul sau si superiorii lui din Paris…

Actori Leonardo DiCaprio, Jeremy Irons, John Malkovich

A.C.O.D. (2013) film online gratis subtitrat

Server 1 Server 2 Server 3
A.C.O.D. este un film de comedie 2013 american,regizat de Stu Zicherman.Atunci cand cei doi parinti au divortat ,fiul lor Carter (Adam Scott) un barbat trecut de 30 de ani, de-a lungul timpului si in perioada pe cand parintii erau impreuna dar si in momentul de fata ,el a trecut prin momente dificile din cauza certurlor dintre tatal si mama lui.Intr-o zi fratele cel mic isi anunta familia ca sa legat prin logodna si ca urmeaza si casatoria intr-un timp foarte scurt.Rolul principal primeste sarcina de a organizarea nunta si trebuie sa faca in asa fel ca familia lui sa fie reunita si sa participe la marele eveniment pentru ca mirele sa fie fericit si sa nu se simta singur si stingherit….

Actori Adam Scott, Richard Jenkins, Catherine O’Hara

Running Scared (2006) film online gratis subtitrat

Server 1 Server 2 Server 3
Running Scared este un film de actiune,crima,drama 2006 american,scris si regizat de Wayne Kramer.Joey Gazelle (Walker), un mafiot de joasa speta care actioneaza pentru membrul mafiot Tommy "Tombs" Perello (Messner) este prezent in timpul unei tranzactii care decurge prost.Un trio de politisti corupti condusi de Rydell (Palminteri), dau buzna si incearca sa fure drogurile,banii si sa omoare pe toata lumea,dar un conflict armat rezulta cu moartea a doi ofiteri.Tommy se uita la Joe si vrea sa ia arma sa cape de ei dar in schimb,Joey merge acasa la sotia sa Teresa (Farmiga),si fiul sau Nicky (Neuberger). Nicky si prietenul sau de alaturi Nicky (Neuberger). Urmaresc in secret pe Joey care ascunde armele in subsol.Oleg decide sa ia un pistol si sa mearga acasa cu el la mama sa Mila (Miličević),si tatal sau vitreg violent Anzor Yugorsky (Roden), fiul izgonit al unui cap mafiot rus , Ivan Yugorsky (Noble). Oleg foloseste arma asupra lui Anzor dupa ce devine beligerant cu mama sa, si il impusca.Dupa ce aude impuscatura Joey se duce sa verifice si il gaseste pe Anzov mort si pe Oleg disparut.Anzor ii descrie arma lui Joey .facandu-l sa realizeze ca Oleg are una din armele crimei si stie ca va trebuii sa-l gaseasca pe Oleg si arma inaintea politiei…..



Actori Paul Walker, Cameron Bright, Chazz Palminteri

4Closed 2013 – Filme online

Server 1 Server 2 Server 3
4Closed 2013 – Filme online

4Closed este un film drama,thriller 2013 ,regizat de Nick Lyon.Jake si sotia Ally impreuna cu fiica lor Christine, sunt interesati de cumpararea unei case prin banca.Acestia afla de la vecina lor Lydia Mullens ca fostul propietar a fost un om nepoliticos dar si un fost geniu al electronicelor care a personalizat casa cu un sistem de securitate de ultima ora .Atunci cand familia este pregatita sa se mute in noua casa ,ei sunt intampinati de vechiul propietar care sustine ca este casa lui si începe o campanie de intimidare și teroare.Omul nebun nu se va opri de la nimic pentru a isi obține casa lui înapoi..



Actori Marlee Matlin, James Denton, Paul Sorvino

August: Osage County – Ţinutul din mijlocul verii 2013 online subtitrat

Server 1 Server 2 Server 3
2 nominalizări Oscar, 2 nominalizări Globul de Aur, o nominalizare BAFTA. August: Osage County este un film comedie,drama 2013 regizat de John Wells.Acţiunea din film se petrece in luna august ,într-o localitate din statul Oklahoma,asadar filmul urmăreşte relaţiile extrem de aprinse dintre membrii familiei Weston, care tin ascunse multe mistere întunecate. Pe toata durata peliculei suntem martorii unor certuri si scandaluri interminabile, intristare şi totuşi amuzante uneori. Dispariţia lui Beverly Weston, un fost mare poet devenit alcoolic, şi problemele cu narcoticele ale sotiei lui Violet Weston,reprezintă intriga acţiunii. Cuplul are trei fete: pe Barbara, profesoară la un colegiu în Boulder, Colorado, maritata cu Bill Fordham, imptruna au o fiică de 14 ani, Ivy, care este profesoară la un colegiu unde ai au avut loc experienţele de viaţă care au făcut-o cinică, şi pe Karen, care locuieşte în Florida, împreună cu logodnicul ei Steve, şi care nu vrea sa se impace cu gandul ca sunt nepotriviţi ..



Actori Meryl Streep, Dermot Mulroney, Julia Roberts

Uklad zamkniety – The Closed Circuit 2013 online subtitrat

Server 1 Server 2 Server 3
Uklad zamkniety – The Closed Circuit 2013 online subtitrat

Uklad zamkniety este un film de actiune,drama,crima 2013 polonia regizat de Ryszard Bugajski .Bazat pe fapte reale,filmul prezinta povestea a trei proprietari ai unei companii prosperă, care, ca urmare sunt in secret oficiali corupți: Avocatul (Janusz Gajos) și biroul de impozitare (Kazimierz Kaczor)- sunt arestati sub suspiciunea de activități într-un grup infracțional organizat și spălare de bani..



Actori Janusz Gajos, Kazimierz Kaczor, Wojciech Zoladkowicz

Assault on Precinct 13 (1976) film online gratis subtitrat

Server 1 Server 2
Assault on Precinct 13 (1976) film online gratis subtitrat


Assault on Precinct 13 este un film de actiune,crima,thriller 1976,scris si regizat de John Carpenter.Locuitorii singuratici a unei sectii de politie parasite, sunt atacati de un numar coplesitor si care se pare ca nu se mai termina de membrii ai unei gasti de strada..



Actori Austin Stoker, Darwin Joston, Laurie Zimmer

The Reader (2008) film online gratis subtitrat

The Reader (2008) film online gratis subtitrat

Un premiu şi 4 nominalizări Oscar, un premiu şi 3 nominalizări Globul de Aur, un premiu şi 4 nominalizări BAFTA, un premiu şi 2 nominalizări Academia Europeana de Film .The Reader este un film romantic,drama 2008,regizat de Stephen Daldry.Germania de dupa al doilea razboi mondial:aproape un deceniu de la relatia sa cu o femie mai batrana ajunge la un sfarsit.studentul la drept Michael Berg o reintalneste pe fosta lui iubita in timp ce se apara impotriva unor acuzatii intr-un proces al crimelor de razboi…

Actori Austin Stoker, Darwin Joston, Laurie Zimmer

Ek Main Aur Ekk Tu (2012) film online gratis subtitrat

Server 1
Ek Main Aur Ekk Tu (2012) film online gratis subtitrat


In drama regizata de Mike Binder ("The Upside of Anger"), doi fosti colegi de facultate, Charlie Fineman (Adam Sandler) si Alan Johnson (Don Cheadle), se reintalnesc dupa cativa ani buni si-si reinnoada prietenia. Charlie si-a pierdut de curand sotia si copiii in urma atentatului de la 11 septembrie din New York, in timp ce Alan este coplesit de familia lui si de responsabilitatile profesionale. Intalnirea lor absolut intamplatoare va fi marcanta pentru ei, cu atat mai mult cu cat amandoi sunt intr-un moment al vietii in care au nevoie de un prieten adevarat.

Reign Over Me (2007) film online gratis subtitrat

Server 1 Partea I-a



Server 1 Partea II-a



Server 2 Partea I-a



Server 2 Partea II-a

Reign Over Me (2007) film online gratis subtitrat

In drama regizata de Mike Binder ("The Upside of Anger"), doi fosti colegi de facultate, Charlie Fineman (Adam Sandler) si Alan Johnson (Don Cheadle), se reintalnesc dupa cativa ani buni si-si reinnoada prietenia. Charlie si-a pierdut de curand sotia si copiii in urma atentatului de la 11 septembrie din New York, in timp ce Alan este coplesit de familia lui si de responsabilitatile profesionale. Intalnirea lor absolut intamplatoare va fi marcanta pentru ei, cu atat mai mult cu cat amandoi sunt intr-un moment al vietii in care au nevoie de un prieten adevarat.

Aazaan (2011) film online gratis subtitrat

Server 1 Server 2
Aazaan (2011) film online gratis subtitrat

Aazaan 2011 Film Online Indian Subtitrat In Romana.Un agent secret trebuie să cursa contra cronometru pentru a opri teroriști pe cale de a elibera o tulpina necunoscută a virusului Ebola

Yeh Jawaani Hai Deewani (2013) film online gratis subtitrat

Server 1 Partea 1 Partea 2 Server 2
Yeh Jawaani Hai Deewani (2013) film online gratis subtitrat

Yeh Jawaani Hai Deewani este povestea unui film indian si ne prezinta relatia dintre două personaje, Bunny (Ranbir Kapoor) și Naina (Deepika Padukone),care ne definesc doua momente diferite din viața lor.

Ishkq in Paris (2012) film online gratis subtitrat

Server 1 Partea 1 Partea 1 Server 2
Ishkq in Paris (2012) film online gratis subtitrat

Akash (Rhehan Malliek) și Ishkq (Preity Zinta) – o poveste romantica in stil indian ne prezinta doi străini care sau întâlnit intr-un tren de la Roma la Paris si sfârșesc prin a petrece seara împreună în Paris orașul romantic..

Original Sin (2001) film online gratis subtitrat

Server 1 Server 2
Original Sin (2001) film online gratis subtitrat

Pacat Originar este un film romantic,mister,drama 2001 american,in regia lui Michael Cristofer.Un tanar cade intr-o viata a subterfugiului,deceptiei si identitatii gresite,in cautarea femeii fatale a carei inimi nu este in gratiile sale.Un remake dupa ‘Mississippi Mermaid’ a lui François Truffaut din 1969.

Actori Antonio Banderas, Angelina Jolie, Thomas Jane

Mandariinid (2013) film online gratis subtitrat

Server 1 Server 2
 Mandariinid (2013) film online gratis subtitrat

Mandariinid este un film razboi,drama 2013,scris si regizat de Zaza Urushadze.Război în Abhazia 1990.Ivo un locuitor eston care traieste alaturi de amicul sau Margus ,pe timp de razboi intr-un satuc vechi pitoresc aflat intre o zona de munte și mare,ocupandu-se cu cresterea si cultivarea mandarinelor .Intr-o zi el se trezeste cu doi ostasi caucazieni flamanzi care ii bat la usa si ii cer de mancare.Dupa ce le da de mancare acesta este sfatuit de cei doi sa paraseasca locul imediat ,deoarece razboiul se apropie ..Atunci cand Ivo si partenerul sau se pregatesc sa plece din ..

Actori Giorgi Nakashidze, Elmo Nüganen, Raivo Trass

Justice League: War (2014) film online gratis subtitrat

Server 1 Server 2
Justice League: War (2014) film online gratis subtitrat

Justice League: War este un film de animatie,actiune,aventura 2014, regizat de Jay Oliva.Lumea este atacata de o armată străină, condusă de puternicul Apokoliptian, Darkseid. Un grup de supereroi care constau in Superman, Batman, Wonder Woman, Flash, Green Lantern, Cyborg, Shazam lasa deoparte neînțelegerile lor și formeaza o echipa împreună pentru a apăra Pământul…





Actori Michelle Monaghan, Alan Tudyk, Sean Astin

Chilling Visions: 5 Senses of Fear (2013) film online gratis subtitrat

Server 1 Server 2
Chilling Visions: 5 Senses of Fear (2013) film online gratis subtitrat

Chilling Visions: 5 Senses of Fear este un film de groaza 2013,scris si regizat de Eric England si Nick Everhart.De la oamenii care v-au adus filme ca Steve Niles’ Remains si Dead Souls vine o noua productie antologica terifianta despre simturile umane.Dupa ce este trezit intr-o dimineata de o asa zis doamna ,Kyle Seth intra in posesia unui parfum (apa de colonie) ,dupa ce incepe sa il foloseasca toate portitele lui se deschid,toate propunerile intra in stagiul realizarii,toate pana intr-o zi cand lui kyle…

Actori Nicholas Tucci, Symba, Hilary Greer

Aaja Nachle (2007) film online gratis subtitrat

Partea I Partea II
Aaja Nachle (2007) film online gratis subtitrat

Aaja Nachle este un film indian din anul 2007. Acesta a fost lansat în India și în Statele Unite la 30 noiembrie 2007 .Este regizat de Anil Mehta produs de Aditya Chopra , Jaideep Sahni ,Actori Will Payne, Jaime Murray, Sean Power

Sholay (1975) film online gratis subtitrat

Server 1 Partea 1 Partea 2 Partea 3 Partea 4
Sholay (1975) film online gratis subtitrat

Sholay un film de acțiune-aventură indian din 1975 în regia lui Ramesh Sippy și produs de tatăl său GP sippy. Filmul urmeaza doi criminali..Actori Dharmendra, Sanjeev Kumar, Hema Malini

Blackbird (2012)

Blackbird 2012 este un film drama,2012 canada, scris si regizat de Jason Buxton.Un adolescent rebel Sean Randall (Connor Jessup)este acuzat pe nedrept din cauza unui complot cu schimb de focuri la școală, după ce el face o amenințare împotriva prietenului colegei de clasa Deanna, într- un chat online .Atunci cand el este inchis trebuie să supraviețuiască unui conflict chinuitor cu un lider din gasca închisoarii penru minori ,în timp ce lupta pentru a se răscumpăra cu comunitatea sa și fata pe care o iubeste Deanna (Alexia Fast).

Actori Connor Jessup, Alexia Fast, Michael Buie

The Fast and the Furious – Furios si iute 2001 – Filme online

The Fast and the Furious – Furios si iute 2001 – Filme online

Furios si Iute este un film care te introduce in lumea palpitanta a curselor ilegale de masini. Dominic Toretto este liderul unei bande care este acuzata ca ar ataca si jefui camioane ce transporta aparatura electronica. FBI il trimite pe Brian O'Conner sa lucreze sub acoperire pe strazile de cursa din Los Angeles pentru a-l prinde pe Toretto si banda lui. O'Conner, care are o aventura cu sora lui Dominic, incearca sa arate ca acesta e nevinovat

L'inconnu du lac (2013) film online gratis subtitrat

Server 1
L'inconnu du lac (2013) film online gratis subtitrat

Vacanta de vara.Un loc de croaziera pentru barbati,ascuns pe marginea unui lac.Franck se indragosteste de Michel.Un barbat atractiv periculos ,lethal si potent.Franck stie asta da vrea sa-si traiasca pasiunea oricum.

Gen Pierre Deladonchamps, Christophe Paou, Patrick d’Assumçao

The Suspect (2014) film online gratis subtitrat

Server 1 Server 2
Doi afro americani, cercetatori sociali se dau drept jefuitori de banca pentru a intelege comportamentul dinamic rasial al fortelor de ordine dintr-un mic orasel.Insa experimentul lor ia o intorsatura mortala neasteptata.



Gen Mekhi Phifer, William Sadler, Sterling K. Brown

Angel Warriors (2013) film online gratis subtitrat

Server 1 Partea 1 Partea 2 Server 2 Partea 1 Partea 2
Angel Warriors (2013) film online gratis subtitrat

Angel Warriors este povestea a cinci fete de oras,care fug intr-o escapada rurala din jungla de vegetatie si plaji superbe.Da sunt probleme in paradis cand excursia in frumosul paradis le duce pe fete fata in fata cu o banda de criminali locali, care pun in pericol relicvele stravechi culturale ale zonei.Dar aceste fete de oras nu sunt docile si lase,aceste zane malefice decid sa faca legea..



Actori Collin Chou, Yu Nan, Xing Yu and Andy On

R... Rajkumar (2013)

Server 1 Server 2
Romeo Rajkumar (Shahid Kapoor) este un tanar fără rost, care lucrează pentru un baron al drogurilor pe nume Shivraj Gurjar (Sonu Sood).Misiunea lui este sa ucida un dealer rival pe nume Manik Parmar (Ashish Vidyarthi). Dar viața lui Rajkumar schimba pentru totdeauna atunci când o intalneste pe frumoasa,si educata Chanda (Sonakshi Sinha.Ce nu știe el este că, Chanda este o orfana care a fost crescuta de unchiul ei – Manik Parmar! După unele clipe de tandrete , Chanda este atrasa de farmecul Rajkumar lui.Dar pentru ca dragostea lkor sa infloreasca ,el trebuie sa distruga cartelul traficantilor la care ambii Shirav si Parmar sunt asociati,care este condus de un cap mafiot pe nume Ajit Taaka (Srihari), si opereaza in afara Malaeziei…



Actori Shahid Kapoor, Sonakshi Sinha, Sonu Sood

Vile 2011 – Filme online

Vile este un film horror 2011 ,regizat de Taylor Sheridan.Un grup de patru tineri adulți , Taylor , Nick , Tony și Kai , sunt intr-un camping în pădure . Taylor este insarcinata , si nu ia spus inca prietenului ei , Nick . În timp ce ei pornesc masina pentru a pleca , Kai alunecă pe niste pastile de sulfat ,morfina aflate in una din cizmele lui Taylor . Ei se opresc la o stație de gaz , unde Nick întâlnește o tânără femeie , Diane , a cărui mașină a rămas fără gaz la câteva mile în jos pe drum . Grupul este de acord sa faca o plimbare pana la masina ei . După ce ajung la mașina Dianei , ea insistă sa le ofere la fete o mostră din parfum ei . Cateva secunde mai târziu , ea apare în fereastra , purtand o masca de gaze…

Actori Eric Jay Beck, April Matson, Akeem Smith


Server 1



Server 2

The Adventurer: The Curse of the Midas Box (2014)

Server 1 Server 2
The Adventurer: The Curse of the Midas Box este un film de aventura,familie,fantastic 2014 ,regizat de Jonathan Newman.Mistere antice.Demon puternic.Si un erou neanfricat intr-o misiune printr-o lume fantastica, un tinut al minunilor si magiei sinistre… In THE ADVENTURER…la numai saptesprezece ani viata lui Mariah Mundi este rasturnata cu fundul in sus atunci cand parintii sai dispar si fratele mai mic este rapit.Urmarind un sir de indicii spre majesticul si intunecatul Prince Regent Hotel,Mariah descopera un regat ascuns de monstri rapitori de copii,secrete fatale si un artifact demult pierdut care aduce bogatie nelimitata dar si putere devastatoare.Cu soarta lumii si a familiei sale in joc Mariah va risca totul pentru a descoperii blestemul Midas Box..

Actori Michael Sheen, Lena Headey, Sam Neill

Gabriela, Cravo e Canela (1983) film online subtitrat

Server 1 Server 2
Gabriela, Cravo e Canela (1983) film online subtitrat

Gabriela, Cravo e Canela este un film de comedie,drama,romantic,(erotic) 1983 brazilia ,regizat de Bruno Barreto.In 1925, Gabriela devine bucatareasa,amanta,apoi sotia lui Nacib un proprietar de bar, intr-un orasel brazilian de pe malul oceanului condus de coloneii din zona.Ncib se plictiseste de stilul needucat al Gabrielei si anuleaza nunta atunci cand o gaseste in pat cu prietenul sau Tonico.Politica se modernizeaza in oras cate putin si Gabriela se intoarce ca amanta a lui Nacib…

Actori Sonia Braga, Marcello Mastroianni, Antonio Cantafora

Nosotros los Nobles (2013) film online subtitrat

Server 1 Server 2
Nosotros los Nobles este un film de comedie 2013 mexic ,regizat de Gary Alazraki.Instaritul om de afaceri din Mexico City Germán Noble,se teme ca cei trei copii ai sai Javier, Bárbara, and Carlos, nu fac nimic cu viata lor.El nu a deschis niciodata subiectul deoarece se teme ca acestia sufera de depresie din cauza mortii mamei lor.Desi Javier teoretic lucreaza in firma tatalui sau de constructii, el isi petrece majoritatea timpului petrecand cu prietenii.Cand nu socializeaza el viseaza la un proiect ireal de a-si bate joc de partenerul tatalui sau Anwar Karim. Sperand sa – l motiveze pe Javier,German ai spune ca ii lasa pe mana compania dar Javier profita de ocazie si pleaca cu prietenii in Miami ,lasand la conducere un angajat in functia de ofiter executiv….



Actori Gonzalo Vega, Karla Souza, Luis Gerardo Méndez

Larry Crowne (2011) film online subtitrat

Server 1 Server 2
Larry Crowne (2011) film online subtitrat

Larry Crowne este un film de comedie ,romantic,drama,2011 america, in regia lui Tom Hanks. După ce a pierdut slujba, un bărbat de vârstă mijlocie Larry Crowne (Tom Hanks) era angajatul model al unui hipermarket pentru care lucrase încă de când părăsise Marina. Dar acum, cu demisia în braţe, cu ipoteca neplătită şi neştiind cu ce să-şi ocupe timpul liber apărut pe neaşteptate, Larry nu are altă variantă decât să asculte sfatul bunilor săi prieteni şi vecini, Lamar (Cedric the Entertainer) şi B’Ella (Taraji P. Henson) şi să se întoarcă la şcoală, la colegiul de stat, ca s-o ia de la început. Aici, Larry intră într-un grup pitoresc de studenţi – din care fac parte şi fermecătoarea Talia (Gugu Mbatha-Raw) şi prietenul ei, Dell (Wilmer Valderrama) -, studenţi care vin la cursuri cu scuterele şi pe care îi uneşte speranţa într-un viitor mai bun. Spre marea lui surprindere, Larry face o adevărată pasiune pentru profesoara lui de oratorie, Mercedes Tainot (Julia Roberts), care şi-a pierdut înflăcărarea pentru profesorat, aşa cum şi-a pierdut-o şi pe cea pentru soţul ei cel ratat, Dean (Bryan Cranston), dar pentru care Larry va deveni o permanentă sursă de inspiraţie. Larry Crowne / Larry Crowne este un film despre modul în care dificultăţile recesiunii actuale îl fac pe un om obişnuit să se reinventeze şi să descopere o neaşteptată şansă în viaţă. Larry Crowne, care are toate motivele să creadă că viaţa lui a ajuns într-un punct mort, va învăţa o lecţie importantă: când crezi că ai pierdut tot ceea ce aveai de preţ, s-ar putea să descoperi un nou motiv pentru a trăi. .



Actori Tom Hanks, Julia Roberts, Sarah Mahoney

Raze (2013) film online subtitrat

Server 1 Server 2
Raze (2013) film online subtitrat

Raze este un film de actiune ,horror 2013 ,scris si regizat de Josh C. Waller.O femeie tânără Sabrina, este răpita intr-un mod misterios, ea se trezeste într-o incapere subterană si cu alte cincizeci de femei, forțata să se lupte pentru amuzamentul spectatorilor nevăzuti . Fiecare dintre acești războinici rataciti are ceva de pierdut, ci doar unul va rămâne in viata , atunci când jocul se termina . Violent și neobosit , Raze este estetic un joc video pentru cele mai adânci și mai întunecate locuri..

Actori Julia Louis-Dreyfus, James Gandolfini, Catherine Keener

Paradies: Glaube (2012) film online subtitrat

Partea 1 Partea 2
Paradies: Glaube (2012) film online subtitrat

Paradies: Glaube este un film drama 2012 ,regizat de Ulrich Seidl.Radiograful Anna Maria ,si-a dedicat viata catolicismului in casa ei punand pe, pereti multe crucifixe si icoane.Pentru a curata pacatele celolarti oameni ea se roaga in genunghi pentru ei.Ea cunoaste niste oamenii in acest grup care se numeste " Legio Heart of Jesus " al caror scop este sa readuca catolicismul in Austria.In timp ce sora ei Teresa calatoreste ca turista in Kenia si fiica lor ,elanie incearca sa scape de calatoriile alternative prin munti,Anna Maria isi petrece timpul liber echipata cu o statueta a Fecioarei Maria,incercand sa evangelizeze cartierul.Pacea mintii ii este dintr-o data tulburata atunci cand sotul ei paraplegic se intoarce dupa 7 ani de absenta din egipt.Dorinta lui de apropiere fizica si emotionanla este atat de mare incat creeaza un absurd razboi luptat cu inversunare de ambele parti…



Actori Maria Hofstätter, Nabil Saleh, Natalya Baranova

Magadheera (2009) film online gratis subtitrat

Server 1 Partea 1 Partea 2
Magadheera (2009) film online gratis subtitrat

Filmul prezinta o poveste de iubire care infrunta secolele pentru a reveni la viata in toata splendoarea ei. In India secolului XVII, razboinicul Bhairava apara regatul in fata invadatorilor barbari, insa frumoasa printesa Mithravinda, de care se indragostise, ranita mortal, cade de pe o stanca. In semn de devotament pentru iubirea netarmurita ce i-a purtat-o, Bhairava se arunca si el in gol. 400 de ani mai tarziu, sufletul celor 2 eroi se reincarneaza in zilele noastre in doi tineri: Indu, fiica frumoasa a unui tata instarit, ajunsa la varsta maritisului, si Harsha, un tanar atras de cursele de motociclete. Intamplator, cei doi se intalnesc si, de la o simpla atingere, Harsha simte in suflet ceva familiar: iubirea stravechiului razboinic Bhairava fata de printesa Mithravinda. Cei doi se indragostesc (din nou), fara insa ca Indu sa realizeze ca este nimeni alta decat reincarnarea unei printese. Mai apoi, filmul muta actiunea inapoi in timp si spune povestea de iubire a celor doi eroi, finalul ei trist, urmand ca mai apoi sa ajunga la un deznodamant si in prezent.